rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un usuari publica un dubte al grup de Facebook de la manifestació per la unitat d'Espanya i es fa viral

El comentari ja ha rebut més de 200 reaccions
Publicació d'un usuari al grup de Facebook de la manifestació per la unitat d'Espanya | Cedida

 

La manifestació per la unitat d'Espanya, convocada per aquest diumenge a Barcelona està creant molta expectació. Malgrat això, sembla que la mobilització té alguns problemes de logística. Així ho ha demostrat un usuari del grup de Facebook de la manifestació, amb un comentari que ja s'està fent viral. L'usuari ha publicat al mur del grup un dubte: «En cas que durant la concentració se'ns pregunti 'D'on vens?', que és millor contestar?». Després oferia dues respostes: «Del lloc d'on venim cadascú perquè vegin que Espanya estima Catalunya» o bé «dir el nom de qualsevol població catalana perquè vegin que la majoria silenciosa existeix i és enorme a Catalunya». Dues opcions que han posat en un compromís als membres del grup i que ja ha reunit més de 200 reaccions.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris