rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Un usuari de Twitter assegura haver tintat de groc el seu gos com a mostra de solidaritat amb els empresonats i es fa viral

Molts asseguren que es tracta d'un fake per fer broma sobre els independentistes i que realment el noi és contrari a la independència

 

Un usuari de Twitter s’ha fet viral després de penjar una foto de la seva gossa tota tintada de groc. Segons l’autor, de nom Enric María Macià, aquest és un gest per demostrar el seu rebuig pels empresonaments dels Jordis. Concretament el noi es dirigeix a Puigdemont i assegura: «Molt Honorable President: He tintat de groc a la meva gosseta per la #LlibertatJordis i pel seu retorn a la República Catalana perquè vostè, com a líder i mestre que és, ens porti cap a la llibertat que els catalans ens mereixem».

Com era d’esperar la imatge no ha trigat a fer-se viral i efectivament mostra un gos de la rassa labrador tot de color groc. És més la uniformitat en el color, ha fet sospitar a molts que es pugui tractar d’un retoc fet amb ordinador.

 

Dubtes sobre la veracitat de la imatge

No només la foto en si ha fet dubtar a molts, sinó que la resta del perfil d’aquest usuari mostra precisament un seguit de declaracions contra la independència. Molts acusen el jove de ser un «infiltrat de Ciutadans, que només vol fer mal a l’independentisme».

 

 

Preocupació per l’estat de l’animal

Els que han decidit creure en les afirmacions de l’Enric s’han mostrat molt preocupats per un altre detall: la salut de la gossa. I és que apunten que tintar el pèl de l’animal no pot ser bo per la seva salut i li recomanen que demostri les seves creences polítiques d’una manera en què no s’hagi de veure implicada la seva gossa.

 

Entre els comentaris destaquen alguns com: «Quina culpa tindrà el gos...»; «Maltractador. Els animals no tenen culpa del teu sectarisme. Esteu malament del cap» o «Estàs boig, tu deixa a la gossa, això és maltractament als animals. Això és un delicte, quina llàstima de gossa».

 

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris