rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un usuari de Twitter troba una piulada compromesa del president Puigdemont de l'any 2008

«Tornant de la celebració de l’aniversari de la guàrdia civil», es el twitt que ha trobat 'Maldita.es'
Publicació del president Puigdemont a Twitter l'any 2008 | Twitter @KRLS

Si ben cert és que internet és un abocador d'informació. Si busques per les xarxes socials hi pots trobar coses interessants, ja que perduren en el temps. A vegades aquestes troballes del passat poden afectar a la persona a patir conseqüències en el present i ser punt de crítica. Aquest és el cas del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. L'usuari de Twitter 'Maldita.es', ha trobat una piulada del president del govern català de l'any 2008 quan encara no exercia el càrrec: «Tornant de la celebració de l'aniversari de la guàrdia civil». 'Maldita.es' diu sobre aquest escrit: «Sabeu que el comte de Puigdemont és un tresor?». Aquesta no és l'única publicació del president; existeixen diverses més en referència a La Moncloa, entre d'altres. Els seguidors d'aquest comte hi han respost amb missatges com, «abans que la Guàrdia Civil es dediqués a pegar dones grans» —en referència als fets de l'1-O—, o «l'any vinent o celebraràs a la presó».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris