Valeria Quer, després de la detenció del sospitós de la desaparició de Diana: «Pagaràs pel que has fet, fill de puta»

La Guàrdia Civil ha detingut al sospitós del cas Diana Quer després de ser denunciat per un altre cas d'agressió sexual
Diana Quer, desapareguda l'agost de 2016 a A Pobra (Galicia) | CatalunyaDiari.cat

 

El cas de Diana Quer segueix bategant amb força. Aquest divendres, 29 de desembre, han saltat a la palestra noves informacions i indicis sobre un cas, que va sacsejar el país l'agost de 2016.

 

Ara doncs, després de la detenció del principal sospitós de la desaparició de la jove l'agost passat de 2016, els investigadors han trobat un vehicle, que donaria noves pistes del cas. El sospitós, de fet, està detingut per la Guàrdia Civil després de rebre una denúncia per intent d'agressió sexual a una jove en la localitat de Boiro, propera a A Pobra, localitat on va desaparèixer Quer.

 

La detenció ha estat tractada en molts mitjans, ja que el cas de Quer és un dels més coneguts dels últims temps. Així doncs, pares i familiars podrien tenir novament esperances de trobar-la, ja que aquest fet podria reobrir novament el cas. 

 

La reacció de la germana petita

Captura de la publicació de Valeria Quer | Instagram

 

La notícia de la detenció del noi ha estat 'ben' rebuda per la família, que encara es fa moltes preguntes sobre el cas. En aquesta línea, la germana de Diana, Valeria Quer ha optat per donar a conèixer el seu sentiment de ràbia expressant: «Pagaràs pel que li has fet a la meva germana, malalt fill de puta».

 

Paraules que, com no podia ser d'altra manera, han cridat l'atenció de molts. I és que la jove, que només tenia 18 anys quan la seva germana va desaparèixer, era una de les persones més properes a Diana

 

 

Tot i això, Valeria segueix recordant Diana amb molta tendresa. Aquesta la recorda pràcticament cada dia a les 'stories' d'Instagram i en una de les darreres imatges la petita ha escrit: «Cuida'm germaneta». A més, Valeria ha adjuntat una imatge amb la seva germana, que porta més de 500 dies desapareguda.

 

 

Valeria Quer recordant a la seva germana desapareguda | Instagram

 

Detingut per agressió sexual

La Guàrdia Civil ha detingut al jove —sospitós de la desaparició de Quer— després d'haver estat denunciat per intentar agredir sexualment a una jove a Boiro. L'agressor, de fet, va intentar introduir-la al seu vehicle, que podria ser el mateix on va introduir a Quer, tot i que la jove denunciant va aconseguir marxar.

 

La denúncia ha provocat que la Guàrdia Civil hagi acabat lligant caps i l'home en qüestió ha estat relacionat —de moment— amb la desaparició de la jove Diana Quer. A més, el jove presentava fins a quatre antecedents per agressió sexual.

 

Comentaris