rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Valeria Quer, després de trobar-se el cos de Diana: «No sóc persona avui. Pagaràs fill de puta»

El cos ha estat trobat aquest matí en una nau industrial abandonada
Valeria Quer ha publicat aquest missatge a les xarxes després que s'hagi trobat el cos de Diana Quer | Instagram

 

Valeria Quer és una de les grans damnificades del cas Diana Quer. Aquesta, molt unida a la seva germana, ha publicat un missatge a les xarxes socials després que la Guàrdia Civil trobés el seu cos a una nau industrial abandonada: «No sóc persona avui. Pagaràs fill de puta».

 

Les paraules, que desprenen contundència i dolor a parts iguals, arriben després que les darreres setmanes s'hagin precipitat els esdeveniments. De fet, la detenció de 'El Chicle' el divendres passat per intent de violació a una jove, va provocar que la Guàrdia Civil el relacionés directament amb la desaparició de Quer, l'agost de 2016.

 

Així mateix, el cadàver aparegut en un pou d'una nau industrial abandonada prop de A Corunya, tindria molts números de ser el de Diana Quer. 

La seva dona 'ven' a 'El Chicle'

 

José Enrique Abuín Gey 'El Chicle' es va quedar sense coartada quan, dissabte passat, la seva dona Rosario va contradir la seva versió dels fets. Aquesta va explicar que no era amb ell la nit dels fets —la del 22 d'agost de 2016— per la qual cosa l'hauria deixat en llibertat.Poques hores després, el sospitós confessava a la Guàrdia Civil que havia matat a Diana Quer la fatídica nit. «Em vaig fer un embolic amb les dates», va dir aquesta.  

 

Valeria Quer ha recordat la Diana just després de trobar el seu cos | Xarxes socials

 

La denúncia d'una jove que ho va precipitar tot

Divendres passat, 29 de desembre, una noia es va presentar a la comissaria de la Guàrdia Civil explicant que havia estat víctima d'un intent de violació. La denúncia, de fet, va desencadenar la reobertura del cas de Diana Quer, ja que es localitzaven moltes similituds entre tots dos casos.

 

'El Chicle', doncs, va resultar ser la persona incriminada. La Guàrdia Civil va repassar els fets fins a encaixar totes les peces i, finalment, sembla haver pogut tancar la recerca. El cadàver de la jove madrilenya s'hauria trobat 496 dies després de desaparèixer.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris