Vanesa Lorenzo ensenya ioga a la seva filla i el vídeo emociona les xarxes

La xicota de Carles Puyol té un estil de vida molt saludable que no dubta en fer públic a Instagram

 

 

 

La model i escriptora Vanesa Lorenzo ha compartit un vídeo amb la seva filla practicant ioga. Les imatges de la petita, concentrada, intentant fer els passos de la seva mare han protagonitzat un moment molt tendre que ha causat furor a les xarxes. Tal com recull 'Bekia', la xicota de Carles Puyol és una gran admiradora de l'esport i la vida sana i, evidentment, vol transmetre aquests valors als seus primogènits. D'altra banda, l'exjugador del FC Barcelona també s'ha enganxat al ioga. La petita Manuela ha imitat totes les posicions que la catalana li anava ensenyant. Mentre Lorenzo guiava a la seva filla no ha pogut evitar riure en veure la seva gran concentració. En finalitzar l'exercici, la model ha abraçat a Manuela fent mostra de l'amor que sent per ella. Les imatges han causat nombroses reaccions a Instagram que han considerat el vídeo de ser «extremadament bonic i tendre» i han destacat també el cabell ros de Manuela tan «semblant» al de la seva mare, qui l'anomena «vikinga».

Vanesa sol compartir fotos del seu estil de vida saludable a les seves xarxes, sobretot a Instagram. No obstant això, amb la seva vida privada intenta ser bastant discreta. De fet, al vídeo on surt la seva petita, sempre apareix d'esquenes per evitar que se li vegi la cara. Tot i que la seva vida gira entorn les passarel·les, Lorenzo combina altres projectes professionals, com el ioga. De fet, va publicar un llibre titulat 'Ioga, un estil de vida', on recull tot el coneixement sobre la disciplina oriental que ha après durant els últims anys. D'altra banda, la parella del futbolista té un blog on parla sobre la seva forma de viure, les seves experiències i els seus pensaments.


Carles Puyol i Vanesa Lorenzo van començar a sortir junts l'any 2013, i des de llavors no s'han separat. La relació es va consolidar amb el naixement de Manuela, que ja té 3 anys, i després, ara fa 1 any, va néixer María. No obstant això, la parella encara no s'ha casat, tot i que van fer broma al casament de Victor Valdés i Yolanda Cardona, quan el ram de flors va caure en mans de Lorenzo.