rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un veí de Badalona engega una recollida de signatures per declarar Albiol persona non grata

A causa de les declaracions del president del PP de Catalunya en suport a la policia espanyola
Inicien una recollida de signatures per declarar Xavier García Albiol persona non grata a Badalona | Change.org

 

Un veí de Badalona ha iniciat una recollida de signatures per poder declarar el president de PP de Catalunya i veí i exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol, persona non grata. El ciutadà ha obert una campanya a través de la web Change.org on explica que entregarà les signatures a l'Ajuntament de Badalona per tal que iniciï els tràmits per tal de declarar persona non grata Albiol, després de la reacció que el polític ha tingut amb les càrregues policials del passat diumenge durant el referèndum. El veí va iniciar la campanya aquest dimecres, i ja compta amb més de 19.000 firmes de les 25.000 que necessita. 

Les raons que el ciutadà exposa són «les declaracions reiterades de suport a les accions violentes de la policia contra les famílies que volien votar el dia 1 d'octubre» i «ni una sola paraula en favor dels que han estat salvatgement tractats amb una ràbia i força desmesurada», explica. Així per la falta «no només de professionalitat, sinó de qualitat com a persona humana», el ciutadà demana argumenta que no vol que «cap persona que prioritza la seva carrera política davant la violència gratuïta» representi la ciutat de Badalona. D'aquesta manera, la petició finalitza instant a les institucions badalonines que iniciïn els tràmits per declarar Albiol persona non grata. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris