rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El vestuari de la reina Letícia que trobaràs a Mango i Zara

Els pantalons d'estil 'paper bag' i la camisa d'efecte bollat van impressionar tothom
Imatge de la reina Letícia durant l'audiència que va dirigir a la Zarzuela | Cedida

 

La reina Letícia ha provocat un rebombori a l'audiència que va encapçalar a la Zarzuela, on va rebre als representants del Fòrum Espanyol de Pacients i de la Federació de Persones Sordcegues d'Espanya. El motiu de l'impacte que va provocar va ser per l''outfit' amb què va rebre als representants dels organismes, on molts van voler valorar, concretament, els pantalons que va estrenar

 

Aquesta sorprenent peça de roba, qualificada de 'paper bag', pel color i la textura que semblen tenir, són una combinació d'un 'culotte' i un 'palazzo', els quals es caracteritzen per tenir una cintura alta i anar adornats amb un llaç, que també fa el paper de cinturó. Uterque, una de les marques d'Inditex que més vesteix la monarca, és l'encarregada de produir aquest dsseny. 

A més dels pantalons, també va cridar la camisa blanca amb què va completar la seva vestimenta. Aquesta tenia un efecte bollat, que bé podria ser perquè el volgués dur així o perquè li pogués quedar una mica gran. Finalment, unes sabates de color marró, marca Hugo Boss, les quals ha dut en diverses ocasions, han estat l'última peça que ha escollit Letícia per l'audiència.

 

Una indumentària a l'abast de tothom

Els qüestionaments sobre l'elecció de roba de la reina, la qual molts han considerat que era massa informal per l'ocasió, ha estat defensada per aquells qui han prioritzat la comoditat. Per això, no es descarta que aquest tipus de peces, sobretot els pantalons, es puguin convertir en una opció habitual en els llocs de treball, per la comoditat que comporten.

 

 

En diferents tendres 'low-cost', com és el cas de Mango i Zara, entre d'altres, es poden trobar peces molt similars a les dutes per la monarca durant l'esdeveniment. Aquestes no tenen preus superiors als 30 euros, incloent-hi els de Massimo Dutti, els que duia Letícia, els quals es troben a aquest preu a causa de les segones rebaixes.

 

 

Pantalons amb detall de pinces i llaç de Massimo Dutti, per 29,95 euros (abans 59,95) | Massimo Dutti

Pantalons cintura alta amb cinturó de Mango, per 12,99 euros (abans 29,99) | Mango

 

Pantalons fluids amb llaç de Zara per 12,99 euros (abans 29,95) | Zara

 

Pantalons amb plegs i llaç de Zara, per 29,95 euros | Zara

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris