rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Cues quilomètriques a la C-32, a Premià, per un accident

Una de les víctimes del gigoló estafador de Barcelona avisa que, si el deixen en llibertat, «ho tornarà a fer»

Maria, a qui el jove li va estafar 60.000 euros, creu que per a ell és «una addicció»
Imatge que Caballé ha utilitzat a les xarxes socials | Xarxes socials

 

Després de dies sense saber res sobre el seu parador, tot i les nombroses denúncies de les seves víctimes, finalment els Mossos d'Esquadra van detenir Albert Cavallé, el gigoló català de 36 anys que ha aconseguit estafar més de 40 persones del nostre país. La detenció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la policia catalana i la Policia Nacional, que l'han interceptat a l'avinguda de Josep Taradellas de la ciutat comtal. 

 

Albert era un veritable 'don Juan', que es dedicava a cercar a diverses aplicacions de cites possibles víctimes, amb les quals es posava en contacte i enamorava amb la seva excel·lent presència. Presumia de tenir un bon nivell econòmic, i aconseguia enganyar, per després robar a les seves víctimes. Després de ser detingut, però, l'home ha quedat en llibertat amb càrrecs; una decisió molt criticada per les persones estafades. 

«Si el deixen lliure, ho tornarà a fer»

Una de les poques víctimes que s'han atrevit a parlar públicament sobre la seva experiència amb Albert és Maria, a qui l'atractiu gigoló li va estafar prop de 60.000 euros. Durant una entrevista a RAC 1, la dona ha assenyalat que «des de fora és molt fàcil pensar que no et passarà». «Ell és un professional que estudia les víctimes i va millorant la tècnica. Li pot passar a qualsevol», ha insistit. 

 

Albert Cavallé, en una imatge a les xarxes socials | el confidencial

 

En aquest sentit, Maria ha celebrat la notícia de la detenció d'Albert, però ha advertit que, si és posat en llibertat, reincidirà. «És un sentiment agredolç i de decepció perquè s'allarga el procés. Si el deixen lliure, ho tornarà a fer perquè per a ell és com una addicció», ha assenyalat. 

 

Li va dir que era fill d'un empresari andorrà

Maria ha explicat que, de la mateixa forma que moltes altres dones, ella va conèixer Albert a través d'una aplicació de cites. «Em va dir que era fill d'un empresari andorrà», ha explicat la dona. Poc després, suposadament les coses li van començar a anar malament i li va dir que «Hisenda els vol tancar l'empresa».

 

Així va acabar estafant-li una gran quantitat de diners, i no va ser fins que va rebre un correu electrònic d'una altra de les víctimes del jove, que va descobrir que tot era un engany. Maria ha insistit que els perfils de les seves víctimes són molt diferents, i que no sempre es cau en el mateix engany. «Som noies normals, de perfils molt diferents, d'estudis superiors, mestres d'escola. Tampoc estem en un moment vulnerable», ha conclòs la dona. 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris