rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Victoria Federica, neboda del rei, és una gran amant de Juan Magán i dels toros

A més, li encanten les palmeres de xocolata i tocar el piano

 

Victoria Federica va celebrar el seu 17è aniversari | Cedida

 

Tal com explica ‘El Español', ahir, 9 de setembre, Victoria Federica va complir els 17 anys. La jove neboda del rei Felip VI, destaca per ser discreta i una miqueta tímida, raó per la qual moltes coses al seu voltant estan embolicades en una aurèola de misteri. No obstant això, Victoria no és una persona tan distant o tan diferent com podria semblar, al contrari, com tota adolescent té les seves petites grans passions. En concret, Victoria és una gran aficionada a l'hípica, disciplina que gaudeix al costat del seu cavall Nibelunga, que al seu moment muntava la seva mare, la infanta Elena. També és una apassionada dels toros, i li encanta passar temps amb el seu petit Fox Terrier. Més enllà dels seus 'hobbys' relacionats amb els animals, Victoria és molt hàbil tocant el piano, una afició que porta arrossegant des de petita, i també gaudeix del grup Taburete, liderat pel fill de Luis Bárcenas, i de les creacions de Juan Magán.

En matèria de moda ho té clar: la seva perdició són les peces d'El Niño, Kipling i Gap, i relacionat amb el tema de la roba, Victoria amaga un petit secret: de petitona tenia la mania d'anar a totes parts acompanyada d'un mitjó. Sorprenentment, Victoria no difereix molt d'una adolescent comuna: en confiança és molt més oberta i divertida del que aparenta, i sempre que pot es permet prendre una bona palmera de xocolata, la seva veritable perdició.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris