rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Victoria Federica torna a sorprendre pel seu habitual i «deixat» estilisme

El que més va cridar l'atenció va ser el seu descurat i descuidat cabell i una dessuadora molt desgastada
Victoria Federica en la seva visita a Ginebra | Diez Minutos

 

El passat 29 de setembre, el segon nét dels reis emèrits Juan Carlos i Sofia, Juan Urdangarin, va complir la seva majoria d'edat acompanyat dels seus pares i germans i també de la seva àvia materna i la seva tia la infanta Elena i els cosins Froilán i Victoria Federica. Tot ells van viatjar fins Ginebra per celebrar el 18 aniversari del fill gran de la infanta Cristina. Un dels membres de la família reial que ha destacat de la resta ha estat la filla de la infanta Elena, Victoria Federica, principalment per l'estilisme escollit per al seu viatge. I és que en un dels dies en els quals van sortir a fer una passejada pels voltants de la casa familiar dels Borbó-Urdangarin se la va poder veure amb un estilisme molt poc apropiat.

La jove es va deixar veure amb una dessuadora desgastada i uns pantalons de campana amb esportives. No obstant això, la qual cosa més va cridar l'atenció va ser el seu descurat i alguna cosa «deixat» pentinat, compost per una coleta baixa deixant a l'aire parts del seu pèl arrissat que li donaven, al costat de la dessuadora, un 'look' descuidat.

 

Victoria Federica en la seva visita a Ginebra | Diez Minutos

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris