Victòria Frederica, filla de la infanta Helena, té un gran vincle amb la seva família materna

La jove està molt unida a la seva tieta Letícia i d'ella ha après els secrets de la comunicació
Victòria Frederica al costat de la seva mare, l'infanta Helena, i el seu avi, el rei Joan Carles | Cedida

 

Victòria Frederica va ser la primera néta dels reis de l'estat espanyol, segons 'Cotilleo', la preferida del rei Joan Carles. Helena i Jaume, pares de la nena, buscaven tenir una filla i va arribar ella fa ja uns anys, qui ara és molt estimada en la Família Reial, tant per la seva personalitat com per haver estat la primera nena de la família.

 

Encara que va passar gran part de la seva infància amb la família del seu pare, sembla que la nena ara prefereix a la seva família per part de mare, és a dir, la Família Reial. Té un especial vincle sobretot amb el seu avi, el rei emèrit Joan Carles, i amb la seva tia Letícia a qui va conèixer quan era una nena molt petita.

Molt unida a la seva tieta Letícia

De fet la jove ha passat molts moments amb la reina Letícia, qui li ensenyava bones lectures o l'art de la comunicació. De la mateixa manera ho feia la seva àvia Sofia qui li donava sempre una càmera perquè fos practicant, ambdues dones, amb els seus ensenyaments, han fet que la nena vulgui ser reportera gràfica. Un ofici que es troba dins del món de la comunicació, com el de la seva tieta.

 

Malgrat això el seu futur també podria estar dedicat a les passarel·les, el seu pare, assessor de dues grans marques de roba, té importants clients que admiren a Victòria Frederica per les seves qualitats físiques que bé podran encaixar en la professió de model, però sembla que no és això el que vol la nena, i tampoc el seu pare.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

L'Hípica, la seva gran passió

Però si alguna cosa caracteritza a la néta de Joan Carles, és la seva afició per l'hípica, la mateixa que la de la seva mare. Molts experts diuen que té el cos perfecte per muntar a cavall. Ella fa anys que munta i de fet podria ser la primera dona de la Família Reial a participar en unes olimpíades, i qui sap si a guanyar una medalla.