rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La vida dels convidats clau a la boda de Rocío Carrasco ha canviat radicalment des d'aquell dia

Com si els haguessin tirat un malefici, en només un any les coses només han empitjorat
Rocío Carrasco i Fidel Albiac | Cedida

 

L'any passat Rocío Carrasco i Fidel Albiac contreien matrimoni en un casament al qual van assistir més de 200 persones, que ho van celebrar amb magnificència durant tres intensos dies. No obstant això, tal com recorda 'Semana', l'alegria que prometia aquest esdeveniment va semblar quedar-se allà, ja que els seus convidats clau —Les Campos, Alba Carrilo, Ángel Nieto, Juan Peña, o Maxim Huerta—, i la mateixa Rocío, han experimentat un canvi de vida tan dramàtic com radical. Des de, les vides de tots ells han canviat irremeiablement a pitjor. 

Rocío s'ha vist en una batalla legal contra el pare dels seus fills, i ha acabat afectant tota la seva família al complet, especialment la seva cosina Rosario, qui haurà de comparèixer com a testimoni a favor seu. Alba Carrillo va sorprendre com una de les convidades especials, i també s'ha vist embolicada en drames i problemes judicials, el més important dels quals és en relació a la custòdia del fill que va tenir amb Fonsi Nieto. En la família Nieto també s'ha sentit la tragèdia quan el patriarca, Angel Nieto, moria arran d'un terrible accident en quad.

 

Les Campos no s'han lliurat tampoc de l'infortuni: María Teresa va patir un inesperat ictus del qual, per sort, s'ha pogut recuperar favorablement; Terelu, per la seva banda, s'ha sentit desplaçada laboralment i assegura que se sent trista i desganada. Quant a Juan Peña, va perdre al seu sogre, a qui tenia gran estimació, mentre que Maxim Huerta, per l'altre, perdia al seu pare per culpa de l'Alzheimer.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris