rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El vídeo d'un nen de 3 anys cantant l'himne oficial de la Legió es fa viral

Amb només vint mesos, el petit Yoel ja desfilava amb aquesta força militar espanyola
Imatge del nen de 3 anys uniformat amb la vestimenta de la Legió. | Youtube

 

Un nen de 3 anys uniformat amb la vestimenta de la Legió i cantat 'El novio de la muerte', l'himne oficial d'aquesta força militar espanyola, s'ha convertit en el vídeo viral d'aquesta Setmana Santa. 

 

Es tracta de Yoel Extremera, el qual va entonar la cançó durant l'acte que els legionaris del vaixell Contramaestre Casado traslladaven el 'Cristo de la Buena Muerte' a Màlaga'. 

No obstant això, aquesta no és la primera vegada que Yoel desfila amb la Legió espanyola. I és que quan tenia només vint mesos, també va desfilar pels carrers de Màlaga uniformat amb la vestimenta de la força militar espanyola. 

 

En aquella ocasió, el seu pare va decidir compartir el moment a les xarxes a través d'un vídeo, deixant perplex a milers de persones. Ara, 3 anys després, Yoel ha tornat a ser el protagonista de la Setmana Santa de la seva terra. 

 

Amb només 20 mesos ja desfilava amb la Legió

Segons el seu pare, Yoel és tot un fanàtic de la Setmana Santa, tal com ha explicat al mitjà local 'La Opinión de Málaga'. «Des de molt petit ens sorprenia que demostrés tant interès per les desfilades dels legionaris. Per aquest motiu un dels seus oncles, en veure'l imitant-los utilitzant una escombra, va decidir comprar-li un vestit a mida», explica el pare del petit legionari de només 3 anys. 

 

La seva primera aparició va ser l'any 2016, amb només 20 mesos, però llavors amb prou feines parlava. I és segons el pare, l'única cosa que de veritat li agrada al petit Yoel és la Setmana Santa. Per aquest motiu, i durant els seus tres anys de vida, ja ha acompanyat a la Legió amb el 'Cristo de Mena' i ja el consideren un més dels seus.

 

No obstant això, l'èxit del petit Yoel no es queda només en les festes de Setmana Santa, sinó que diverses televisions autonòmiques i nacionals ja han mostrat el seu interès pel menor i han trucat la família perquè participin en els seus programes i poder entrevistar-los.  

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris