Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

Una vintena de ciutats espanyoles han convocat manifestacions de suport a Juana Rivas

Rivas s'ha vist obligada a lliurar els seus fills a la seva exparella, condemnada per maltractament
Una vintena de ciutats espanyoles es manifestaran per a Juana Rivas | Cedida

 

Més d'una vintena de ciutats espanyoles estan cridades a manifestar-se aquest dissabte per demanar «justícia» per a Juana Rivas, la mare de Maracena (Granada) que s'ha vist obligada a lliurar per ordre judicial als seus fills al pare, condemnat l'any 2009 per lesions en l'àmbit familiar i a qui el 2016 va denunciar per maltractaments. Rivas està sent investigada pel jutjat d'instrucció número 2 de Granada per suposats delictes de desobediència judicial i sostracció de menors després que romangués gairebé un mes il·localitzable amb els seus fills sense acatar l'ordre judicial per la qual els nens havien de tornar amb el pare a Itàlia. Finalment ho van fer el passat 28 d'agost, després que Arcuris, la seva exparella, hagi tornat amb ells al seu país. La manifestació compta amb el suport d'una trentena de col·lectius i associacions i està convocada per les 19.00 hores. 

A més de Granada, Madrid, Barcelona, Sevilla, Bilbao, Zaragoza o la Corunya, són altres llocs on es crida a sortir «al carrer per Juana Rivas i per totes les que hagin sofert el mateix», en entendre que no es tracta d'un «cas aïllat» i «la seva resolució tampoc». A Granada, la manifestació partirà des de l'edifici judicial de la Caleta, on precisament aquesta setmana ha acudit a declarar Juana Rivas per la recerca que del seu cas s'està fent a la via penal. La convocatòria de la manifestació està sent àmpliament difosa en les últimes hores a través de les xarxes socials, amb cartelleria de color lila, en la qual s'afirma que «un maltractador no pot ser un bon pare» i està rebent el suport de diversos partits i col·lectius socials.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris