Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una vinyeta sobre el conflicte català es fa viral a les xarxes

Rajoy y Sáenz de Santamaría van en un carro amb un ruc català

 

El conflicte català actualment omple totes les portades dels diaris i també les converses de qualsevol cafè i, com no podria ser d'una altra manera, també ha arribat a l'humor. És el cas d'una vinyeta feta per l'artista Miquel Ferreres a 'el Periódico', que s'ha fet molt viral a les xarxes socials. En aquesta podem veure com Rajoy i Sáenz de Santamaría van en carro i un ruc català s'ha deslligat i s'escapa. Mariano li demana a la vicepresidenta que faci servir el seu fuet que el ruc marxa, però ella contesta dient que no ho ha deixat de fer en cap moment. Llavors Santamaría reflexiona i diu que potser és per això que s'escapa. Mentrestant, un gos amb la cara d'Aznar els segueix de ben a prop. La metàfora del moment actual feta dibuix ha corregut com la pólvora per grups de WhatsApp i, sobretot, per Twitter.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris