rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les violacions, agressions i amenaces dels Sandulache, els proxenetes romanesos d'Oviedo

Enganyaven les noies, les obligaven a prostituir-se i feien autèntiques atrocitats amb aquestes
Els germans en qüestió en una imatge d'arxiu | El Español

 

El cas dels germans Sandulache ha saltat a la palestra. Ambdós, germans romanesos residents a Oviedo, regenten dos prostíbuls —el Delphos i l'Elvis— en els quals han fet autèntiques atrocitats a les noies que hi treballaven.

 

De fet, segons s'ha revelat, aquests se servien d'un grup de noies que acudien a Espanya «enganyades» i que, una vegada al país, eren sotmeses a reticents amenaces, agressions físiques i violacions.

 

Oviedo, escenari del 'crim', també està sent l'espai on es jutja a uns germans, pels quals la Fiscalia en demana 600 anys de presó. Als germans citats, anomenats Sebastian i Cristian, se'ls acusa de tràfic de persones, prostitució coactiva i blanqueig de capitals

Amenaces i violacions, a l'ordre del dia

 

Moltes de les noies que treballen als prostíbuls d'aquests dos germans acudien a Espanya «enganyades». Segons reporta 'El Español', la majoria de les joves venien directament de Romania i, instal·lades a Oviedo, no podien decidir res sobre el seu futur. 

 

Així, convertides en esclaves dels germans, aquestes eren forçades a dur pràctiques sexuals als prostíbuls residits pels Sandulache. Amb dues de les noies, de fet, aquests van fer creure a les autoritats que eren les seves parelles, per poder introduir-les legalment al país. 

 

Amb l'intent de mantenir-les sempre sota el seu comadament, les noies eren amenaçades constantment amb frases com «violaré a la teva germana petita», «cremaré a la teva àvia i a tu: et mataré».

El Club Delphos d'Oviedo | El Español

 

Va tallar-li el braç a una d'elles

Les víctimes dels germans, de fet, eren constantment agredides i forçades a la voluntat dels germans. En aquest sentit, aquests qualificaven a les prostitutes de «les nostres noies». 

 

Així mateix, l'agressivitat dels dos va arribar fins a límits insospitats quan aquests van arribar a tallar-li el braç a una de les noies. Un dia en concret, una de les noies va sortir a prendre una copa amb un client i va explicar-li que volia escapar-se del prostíbul.

 

Així, després de saber-ho, els germans van optar per la brutalitat i van tallar-li el braç. Finalment, els germans castigaven amb dures represàlies a les noies si no arribaven als 10.000 euros per nit. Un dia, de fet, només van recaptar 700 euros i els proxenetes van obligar a les noies a empassar-se els diners. «Si això torna a passar, la propera vegada us ho mengeu en monedes», els van dir.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris