Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un violador en sèrie de Barcelona, a una víctima: «Aquí et quedes, puta»

La Fiscalia demana 87 anys de presó per cinc delictes d'agressió sexual
L'agressor en el moment de declarar | CatalunyaDiari.cat

 

«Aquí et quedes, puta», una cruel sentència que s’escau a una despietada acció. Per conèixer-la i posar-la en context, però, ens hem de remuntar al 25 de setembre de 2004, a dos quarts de set del matí.

 

Va ser aleshores quan al barri barcelonès de l’Eixample, Francisco Javier Corbacho Méndez, va abusar sexualment d’una de les seves víctimes i per la qual cosa —i quatre delictes sexuals més— la Fiscalia reclama ara 87 anys de presó.

El cruel relat dels fets

Francisco Javier Corbacho Méndez, segons relata ‘El Períodico’, va aprofitar aquella matinada per assetjar la víctima passant-li el braç pel coll, immobilitzant-la i empenyent-la cap a dins d’un portal. D’aquest espai fins a l’ascensor, ella va començar a cridar.

 

L'home li va tapar la boca i va dir-li que es despullés, mentre la noia deia: «Tinc la regla». Ell la va amenaçar amb penetrar-la i davant les seves súpliques que no ho fes, el violador va insistir: «O me la xupes o et follo». Després, li va posar una navalla al coll, li va agafar el cap i li va obligar a fer una fel·lació. Abans de marxés, doncs, li va dir: «Aquí et quedes, puta».

L'agressor, amb caputxa | CatalunyaDiari.cat

 

Així mateix, la defensa sosté que aquest seguia a les víctimes pel carrer fins que eren al portal, quan «procedia amb el seu ‘modus operandi’».

L’ADN i el ‘modus operandi’ el condemnen

No va ser, ni de bon tros, l’única acció. De fet, Corbacho s’ha assegut al banc dels acusats per cinc delictes d’agressió sexual i tres de robatori amb intimidació. Així mateix, les descripcions de les dones i la seva manera d’actuar van acabar d’indicar a la fiscalia que era ell.

 

Finalment, la prova d’ADN va ser la gota que va fer vessar el got per un Corbacho, que va ser detingut el març del 2016. Ja que la seva esperma, coincideix amb el de les violacions detectades.

 

Ara, el judici ha començat i l’agressor ha prosseguit amb el seu repertori d’intimidacions, ja que com assegura el mitjà citat, aquest s’ha servit de l’acte per mirar fixament i amb voluntat d’intimidar a les víctimes, que anaven declarant una rere l’altre.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris