Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es fa viral un acudit sobre Carles Puigdemont representant Espanya a Eurovisió

El líder de Junts per Catalunya (JxCat) s'assembla moltíssim a Mikel Herzog, que va representar-nos l'any 1998 amb «¿Qué voy a hacer sin ti?»
Amaya i Alfred representen Espanya al festival d'Eurovisió amb «Tu canción» | Cedida

 

Un any més, el Festival de la Cançó d'Eurovisió ha arribat, i tots els ulls estan posats sobre l'Altice Arena de Lisboa, on dissabte vinent se celebrarà la gran final. Enguany, a més, cal dir que tenim un representant del nostre país. Alfred García interpretarà «Tu canción» al costat d'Amaya Romero, una representació que no ha estat exempta de polèmica. 

 

Més enllà de la cançó, les crítiques han estat dirigides contra el jove intèrpret per l'aparició d'unes polèmiques imatges on, suposadament, Alfred donava suport a la independència de Catalunya. La polèmica va ser tan gran, que el cantant va haver de reaccionar, i desmentir haver-se declarat mai independentista. Ara bé, a les xarxes també s'ha fet viral un missatge on, suposadament, es demostra que Carles Puigdemont havia representat Espanya a Eurovisió fa uns anys. 

Carles Puigdemont va representar Espanya a Eurovisió? 

 

«Molt queixar-se d'Amaya i Alfred, però ningú es va queixar quan Puigdemont ens va representar a Eurovisió», van ser les paraules d'un usuari, que va decidir acompanyar amb una imatge d'un cantant molt, però que molt paregut a l'expresident de la Generalitat. 

 

Naturalment, no es tractava del cap de llista de Junts per Catalunya (JxCat), sinó de Mikel Herzog Herzog, un cantant d'origen basc que va representar Espanya al festival d'Eurovisió de l'any 1998, amb la cançó «¿Qué voy a hacer sin ti?». La seva interpretació no va agradar gaire a Europa, i és que el jove intèrpret va ocupar la posició setze d'un total de 25 actuacions. 

 

Reaccions de tot tipus a les xarxes

El missatge, no obstant això, s'ha viralitzar ràpidament a Twitter, on molt usuaris han comentat el gran paregut entre el cantant basc i el polític català. Ara bé, també cal dir que alguns han deixat volar la seva imaginació, i han assenyalat que l'intèrpret s'assembla més aviat a Harry Potter, amb uns quants anys a sobre. 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris