rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es fa viral la imatge d'un vestit amb un estampat amb forma de penis

La imatge ha començat a circular per twitter i whatsapp i se suposa que el vestit el duïa la dona en qüestió per anar de boda

 

Les xarxes socials n'han tornat a fer de les seves. En qüestió d'unes hores els usuaris de twitter han aconseguit que un vestit que fa un temps s'hagués quedat en una simple anècdota, s'hagi convertit amb quelcom que ha traspassat fronteres.

 

En concret, la imatge ha començat a tenir un gran ressò a les xarxes quan diversos tuitaires han començat a trobar diverses semblaces entre el dibuix que lluïa el vestit i la forma d'un penis. Com no podia ser d'altra manera, la cosa ha començat a córrer ràpidament per diversos grups de WhatsApp i altres xarxes socials.

 

En tots els comentaris en destaca un aspecte, que no ha passat inadvertit: «Aquest vestit és la polla».

Les xarxes fan mofa del vestit

Hi ha diverses versions del comentari en qüestió, però tots acaben portant a la mateixa conclusió.

 

Altres usuaris de twitter han bromejat amb el fet que, suposadament, el vestit ha estat escollit per acudir a una boda. El que està clar, però, és que les xarxes adoren bromejar sobre detalls així i busquen qualsevol cosa per fer mofa.

 

L'escot d'una presentadora de televisió que també es va fer viral

Aquest, però, no és el primer cas així ni, probablement, serà el darrer. Fa uns anys, una presentadora de televisió australiana es va convertir al centre de totes les crítiques perquè, suposadament, el seu escot també conservava una forma fàl·lica.

 

Aleshores el cas va ser més polèmic, ja que es tractava d'una presentadora de televisió. La imatge, com era d'esperar, va tenir un enorme ressò i les xarxes no van dubtar en fer-ho viral, tal com va informar Antena 3.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris