Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es fa viral a Twitter el càsting perfecte per fer una pel·lícula sobre el procés

Els protagonistes serien actors de Hollywood molt semblants als polítics catalans i espanyols

 

L'última notícia sobre el procés català i el referèndum no la protagonitzen els polítics sinó alguns dels actors més famosos de Hollywood. I és que un usuari de Twitter va tenir l'original idea de crear el càsting perfecte per una suposada pel·lícula sobre el procés català i no va trigar a fer-se viral. L'usuari, de nom Kuest, publicava: «Hollywood està tardant massa a fer una trilogia de The Process™. Així que m'he proposat fer el càsting per ajudar-los. Here we go.».

Aleshores, a l'estil del famós Manuel Bartual, el tuitaire ha anat repartint papers a cada actor en funció de la seva similitud física. En primer lloc, Carles Puigdemont estaria interpretat per Tom Cruise que faria «d'heroi. El que ha de guiar els bons a la llibertat». Després trobem Carme Forcadell en mans de Jodie Foster i Russel Crowe com Oriol Junqueras. Per les escenes d'acció comptaria amb Jason Statham com a Raül Romeva.

 

 

 

 

En un paper secundari estarien Danny de Vito com a Jordi Pujol i Josh Brolin com a Artur Mas. Fora de l'anomenat 'Team Proces' estaria David Fernàndez interpretat per John Travolta i Evangeline Lilly com a Anna Gabriel. Christopher Walken faria d'Eulàlia Reguant. Una de les aparicions estel·lars seria la de George Clooney com el Major Trapero o la de Mel Gibson com a Mariano Rajoy, entre d'altres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris