Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es fa viral a Twitter el càsting perfecte per fer una pel·lícula sobre el procés

Els protagonistes serien actors de Hollywood molt semblants als polítics catalans i espanyols

 

L'última notícia sobre el procés català i el referèndum no la protagonitzen els polítics sinó alguns dels actors més famosos de Hollywood. I és que un usuari de Twitter va tenir l'original idea de crear el càsting perfecte per una suposada pel·lícula sobre el procés català i no va trigar a fer-se viral. L'usuari, de nom Kuest, publicava: «Hollywood està tardant massa a fer una trilogia de The Process™. Així que m'he proposat fer el càsting per ajudar-los. Here we go.».

Aleshores, a l'estil del famós Manuel Bartual, el tuitaire ha anat repartint papers a cada actor en funció de la seva similitud física. En primer lloc, Carles Puigdemont estaria interpretat per Tom Cruise que faria «d'heroi. El que ha de guiar els bons a la llibertat». Després trobem Carme Forcadell en mans de Jodie Foster i Russel Crowe com Oriol Junqueras. Per les escenes d'acció comptaria amb Jason Statham com a Raül Romeva.

 

 

 

 

En un paper secundari estarien Danny de Vito com a Jordi Pujol i Josh Brolin com a Artur Mas. Fora de l'anomenat 'Team Proces' estaria David Fernàndez interpretat per John Travolta i Evangeline Lilly com a Anna Gabriel. Christopher Walken faria d'Eulàlia Reguant. Una de les aparicions estel·lars seria la de George Clooney com el Major Trapero o la de Mel Gibson com a Mariano Rajoy, entre d'altres.