rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Visit Tarragona, un nou espai per descobrir el millor de Tarragona

La millor manera de conèixer Tarragona a través de la seva geografia, història, cultura i recursos turístics
Façana del Méridien Ra a Calafell | Méridien Ra

 

El grup Edicions del Camp posa en funcionament aquest estiu el lloc Visit Tarragona, un nou espai on conèixer Tarragona i la Catalunya Sud a través dels aspectes més destacats de la seva cultura, natura i història. A més a més, Visit Tarragona neix amb la voluntat d'esdevenir una guia de recursos tant per als habitants de la regió com per a la gent que els visita.

 

Des de les muntanyes de l'interior fins a les platges de la Costa Daurada, passant per les Terres de l'Ebre, el Priorat o el Penedès. Reivindicant els llegats patrimonials de la Tàrraco romana o del Reus modernista. Espais singulars, excursions i rutes, productes genuïns de Tarragona, activitats diürnes i oci nocturn. Restaurants i racons secrets que posem a l'abast de tothom. 

 

Tarragona Digital recorre la regió a la recerca d'allò que la fa realment singular i ho estructura de manera temàtica, de manera que el visitant pugui centrar-se en allò que més l'interessa, ja sigui de l'àmbit cultural, natural o simplement turístic. Cada setmana hi podreu trobar noves peces que repassaran les millors o més destacades aportacions tarragonines a fets tan diversos com l'art, la geografia o  la gastronomia.

 

Visit Tarragona

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris