rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Els vuit aliments saludables que es poden trobar a Mercadona

Així ho confirmen els experts i diverses 'Youtubers'
Espirals de carabassó a la venda a Mercadona | Cedida

 

No és cap novetat que mantenir un estil de vida saludable s'està començant a estendre entre la societat. Cuidar els nostres hàbits alimentaris, saber què estem menjant i conèixer la seva procedència s'ha convertit en un requisit indispensable per a molts clients, i Mercadona ho sap. 

 

Per aquest motiu, ja fa temps que la cadena de supermercats valenciana està oferint una gran varietat de productes catalogats com a saludables, per la seva composició, ingredients, quantitat de greixos saturats, sucres i sal.

 

I és que cada vegada són més els que prefereixen seguir una alimentació sana per cuidar el seu cos, el que no significa que hagin de consumir menys calories, sinó aportar a l'organisme millors nutrients. Així doncs, a Mercadona es poden trobar vuit productes molt saludables i recomanats per experts i ‘Youtubers’, segons el portal ‘Ideal’.

 

Espirals de carabassó

Es tracta d'unes safates de carabassó tallat en fines tires en forma d'espiral. L'aspecte final és semblat al de la pasta, i es pot utilitzar com a substitutiu d'aquesta, amb diverses salses i verdures. Es diu ‘Cala Pasta’ i està pensada per a la gent que vol evitar les farines, l'ou i el gluten.

Clara d'ou a la venda a Mercadona | Cedida

Clara d'ou

És un producte d'alt nivell nutricional i de baixa aportació calòrica, molt ben valorat per nutricionistes i esportistes per la seva quantitat de proteïnes. A diferència de consumir l'ou sencer, on el rovell aporta la gran majoria de calories, cuinar la clara és una molt bona opció. A Mercadona es ven amb pots on hi ha unes 30 clares.

 

La soja texturitzada de Mercadona | Twitter

 

Soja texturitzada

La soja texturitzada és un producte molt ben valorat pels consumidors vegans i vegetarians, ja que es tracta d'un aliment de soja molt espès que s'utilitza com a substitutiu de la carn, i es pot cuinar de la mateixa manera.

 

Flocs d'avena a la venda a Mercadona | Cedida

Flocs d'avena

L'avena és un dels productes més consumits d'una dieta saludable. Es podria dir que és l'alternativa més sana als típics esmorzars amb cereals, però a diferència d'aquests que aporten molt sucre, l'avena és molt nutritiva i proporciona proteïnes, vitamines B1 i E, a més de ferro, fòsfor, minerals, entre molts altres.

Tofu a la venda a Mercadona | Cedida

 

Tofu

El tofu és considerat un dels millors substitutius de la carn animal, ja que és ric en proteïnes i reduït en greixos i calories. El tofu és un aliment completament vegetal que prové de la soja. És apte per cuinar tot tipus de plats.

 

Quinoa a la venda a Mercadona | mercadona
 

Quinoa

La quinoa proporciona una gran quantitat de proteïnes i fibra, el que la converteix en un aliment molt recomanable i saludable. A més, aquest producte es pot consumir en molts plats, tant a l'hora d'esmorzar, com per dinar o sopar, encara que és molt popular menjar-la amb amanides, sopes i arrossos.

 

Begudes vegetals a la venda a Mercadona | mercadona

Begudes vegetals

Les begudes vegetals van sorgir com a principal substitutiu a la llet animal i des de fa temps ha guanyat adeptes pel seu sabor i aportació nutricional. Es poden trobar de soja, avena, arròs, d'ametlles, entre altres, i estan especialment indicades per a la gent gran i aquell que pretengui mantenir la línia, pels seus baixos nivells de colesterol i greixos.

 

Pasta integral a la venda a Mercadona | Twitter

Pasta integral

El consum de pasta proporciona una gran quantitat d'energia i, en conseqüència, hidrats de carboni. Menjar un plat de pasta conté moltes més calories que cuinar les espirals de carabassó. No obstant això, segueix sent indispensable per a una dieta equilibrada. Això sí, es recomana que sigui pasta integral, ja que té menys calories, i proporciona una millora del trànsit intestinal.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris