rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

«Vull les teves mans a sobre meu», la proposta sexual d'una professora de 28 anys a un alumne de 16

La docent, que havia abusat del menor amb anterioritat, ha estat detinguda per abús sexual, contacte il·legal amb un menor, corrupció de menors i ús criminal d'una instal·lació de comunicació
Imatge de la profesora detinguda | Cedida

 

Salta un altre cas d'abús sexual en una escola. En aquesta ocasió, Alyssia Marie Reddy, de 28 anys, ha estat detinguda per la policia després d'haver estat acusada per haver mantingut relacions sexuals amb un estudiant de 16 anys a Pennsilvània. «Vull les teves mans a sobre meu», és part del text que va escriure la docent a un dels seus alumnes a través de l'aplicació mòbil Snapchat, segons explica el portal 'Infobae'.

Dos mesos després d'enviar el missatge, l'aleshores petició sexual es va dur a terme en un parc públic. Tot i això, els agents de policia van acabar demostrant professora i alumne ja havien tingut relacions amb anterioritat. Reddy va ser detinguda, doncs, pels delictes d'abús sexual, contacte il·legal amb un menor, corrupció de menors i ús criminal d'una instal·lació de comunicació.

 

Després d'una recerca exhaustiva, el cos policial va descobrir que l'abús va tenir lloc en un parc prop de River Road, durant la primavera. Al centre escolar, de fet, van quedar sorpresos per l'actuació de la professora i van assegurar que «no tenien cap avís d'aquest tipus».

 

«Recentment hem estat informats d'una presumpta relació inadequada que involucra a una professora de l'any lectiu 2016-2017. L'assumpte va ser reportat ràpidament a les autoritats», explicava el text que van rebre els pares i alumnes del centre.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris