rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Wall Street tanca amb un alarmant descens del 4,6%

La caiguda de la multinacional Wells Fargo podria haver causat la davallada general
Wall Street, en una imatge d'arxiu  | Cedida

 

Jornada d'autèntic caos a Wall Street. El principal centre de registres d'inversió dels Estats Units ha tancat aquest dilluns, 5 de febrer, amb un pronunciat descens del 4,6%

 

Les dades, de fet, han fet trontollar l'economia nord-americana i, a hores d'ara, s'especula que la caiguda tindria a veure amb el descens de les accions de la multinacional Wells Fargo.

 

Aquesta, així mateix, s'ha enfrontat a una sèrie de restriccions de la Reserva Federal i aquest aspecte hauria acabat provocant la davallada econòmica del grup.

 

 

El relat de la caiguda

Al voltant de les vuit del vespre, hora americana 20:05 GMT, l'índex Dow Jones ha patit una gran sacsejada en baixar un total de 23,923.88 punts. I, de fet, ha estat en aquest moment quan el Nasdaq ha acabat perdent un 2.65% a raó de la caiguda del grup esmentat anteriorment. 

 

Segons reporta 'La Vanguardia', el declivi va començar la setmana passada i ha originat un estat de 'nerviosisme' que ha anat en augment  a causa de la renovació de les taxes d'interès. Així, amb l'anunci de l'augment de sous dels treballadors, molts van creure que es podia tractar d'una inflació econòmica que ara s'hauria evidenciat. 

 

Cal recordar que els salaris han experimentat l'augment més important des del 2009. D'altra banda, la taxa d'endeutament a deu anys, de fet, ha anat incrementant fins aquest dilluns, que ha ascendit al 2,88%. I aquest és, en aquest sentot, el seu nivell més alt des de l'any 2014.

 

Confrontació de versions 

Mentre 'La Vanguardia' afirma que la caiguda ha estat del 6%, altres mitjans com 'El País' han saltat a la palestra afirmant que es tractava d'un declivi del 4,6%. 

 

Així, la segona publicació assegura que la baixada correspon a una baixada de 1.175 enters, que han rebaixat el valor fins a la xifra citada. 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris