rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es torna a fer viral la polèmica pregunta d’un xat de Telecinco a un concursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'

«Preferiries un fill negre, homosexual o català?»
La polèmica pregunta del xat de 'Telecinco' que posteriorment va esborrar | Cedida

 

Va ocórrer l'any 2011 en una trobada digital perquè els espectadors del programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' poguessin plantejar les seves preguntes a José Luis, un dels concursants del 'dating show', organitzada per 'Telecinco' en la seva web. Tal com va informar 'La Vanguardia en el seu moment', la polèmica es va iniciar quan un dels usuaris de la xarxa li va plantejar la següent pregunta: «Si tinguessis un fill, què preferiries que fos homosexual, negre o català?». Una qüestió sobre la qual el portal de 'Telecino' no va saber veure la poca idoneïtat del contingut i li va donar via lliure. Tot i la gran pífia de la cadena, el concursant va respondre de manera sensata dient que «mentre fossin feliços, donava igual». Hores més tard, i davant les critiques, la web de Telecinco rectificava i retirava la pregunta del portal. Doncs bé, a causa de la situació de conflicte que es viu actualment a Catalunya, s'ha tornat a fer viral aquesta polèmica en les xarxes socials.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris