rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

WhatsApp pateix una nova caiguda massiva

El servei de missatgeria instantània ha registrat problemes de connexió a diversos països
Whatsapp cau | Cedida

WhatsApp ha sofert una caiguda massiva a diversos països d'Europa, entre ells Espanya, segons han denunciat diversos usuaris a través de les xarxes socials. Ha estat a partir d'última hora d'aquesta tarda, quan ha deixat de permetre enviar i rebre missatges. 

Segons ha recollit el portal 'Downdetector', encarregat de vigilar fallades en pàgines i serveis de missatgeria, a Europa els problemes s'han registrat a Espanya, Alemanya i Regne Unit així com alguns països d'Amèrica Llatina com Argentina, República Dominicana o Mèxic.

 

Els problemes principals estarien vinculats amb la impossibilitat d'enviar i rebre missatges, connectar-se al servei i fins i tot, ingressar en l'aplicació, tal com ha apuntat la mateixa font.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris