WhatsApp presenta tres novetats en l'edició i l'enviament de fotografies

L'aplicació permetrà posar filtres a les fotografies
Whatsapp ofereix tres novetats. | Cedida

 

Després de copiar les fotos temporals dels estats de l'aplicació Instagram, WhatsApp pretén incorporar més novetats a la seva aplicació. Segons informa 'Diario Sur', a la seva última actualització que s'ha llançat aquest dilluns s'han afegit tres millores relacionades amb l'edició i l'enviament de fotografies:

Afegir filtres a les fotos, vídeos o GIF's: ara es podran posar filtres a les fotos que s'enviïn per WhatsApp. Els filtres que proporciona són: 'pop', 'B&N', 'Cool', 'Chrome', i 'Pel·lícula'. Per poder veure'ls cal lliscar cap amunt la pantalla. A més, es poden afegir emoticones, dibuixos o textos.

 

Quan es rebin diverses fotos seguides d'un mateix contacte, aquestes apareixeran agrupades dins de la conversa perquè no ocupin tant espai i siguin més fàcils de veure. És a dir, s'agruparan en un petit àlbum perquè quedin més concentrades.

 

Fa poc temps WhatsApp va incorporar la possibilitat de respondre a un missatge concret des d'una drecera. Ara ha creat una nova drecera amb el qual és necessari lliscar el missatge que es vol respondre cap a la dreta. D'aquesta forma apareixerà automàticament en una bombolla just damunt del teclat.