rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

WikiLeaks duplica la web per consultar la ubicació dels col·legis electorals

Com en l'original, cal introduir el DNI, la data de naixement i el codi postal

 

WikiLeaks ha anunciat a través de Twitter que ha clonat la web de la Generalitat que va posar en marxa perquè els ciutadans poguessin consultar la ubicació de la seva mesa electoral introduint el DNI, la data de naixement i el codi postal de la població on estan empadronats. Amb una piulada en català, l'organització s'ha sumat als 'hackers' que copien la pàgina del referèndum per burlar-ne la prohibició: «Ara podeu consultar on es vota el #1O al domini web de WikiLeaks», anunciava. Aquesta pàgina arriba després que el jutge obligués a clausurar la pàgina oficial del Govern i la rèplica que va anunciar l'endemà, dissabte, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en una piulada a Twitter. «No es poden posar portes al camp: en aquesta web trobaràs el lloc on et correspon votar l'1 d'octubre», va escriure Puigdemont en una piulada.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris