rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les xarxes carreguen contra Albert Rivera per aprofitar la mort de Forges per parlar del procés

L'il·lustrador de 'El País' ha mort aquest dijous, 22 de febrer, als 76 anys
Imatge d'arxiu del líder de Ciudadans, Albert Rivera | CatalunyaDiari.cat

 

La força de Ciutadans neix, i cada vegada és més evident, de la crítica al procés. Sense carregar contra el moviment sobiranista català, segurament, la col·lisió liderada per Albert Rivera no hagués arribat a ser una de les forces polítiques més referencials a Espanya.

 

Així mateix, alguns dels membres de la col·lisió taronja se serveixen tot allò que ocórrer a Catalunya per treure a la palestra les seves idees polítiques. És el què ha fet, de fet, Albert Rivera amb el seu darrer i controvertit tweet.

 

La mort del dibuixant Antonio Forges, aprofitada per Rivera

El dibuixant madrileny Antonio Fraguas ha mort aquest dijous, 22 de febrer, a Madrid. L’il·lustrador de ‘El País’, de fet, firmava com a Forges perquè era la traducció al català del seu cognom.

 

La mare d’aquest, així mateix, era catalana i així feia un homenatge a Catalunya en molts dels seus dibuixos amb una paraula en català. El canvi de línia editorial del diari on treballava, però, l’havia perjudicat darrerament i no era tan ben vist que aquest retés homenatge al català en les seves celebrades intervencions creatives.

 

Antonio Fraguas, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i això, Rivera ha ‘passat’ d’aquesta màxima de l’il·lustrador i ha carregat contra el procés aprofitant una vinyeta on el dibuixant mostrava un senyor que demanava una treva al moviment. «Pro‘u’cés», afirmava un dibuix que relatava: «’Prou’ en català, entre moltes altres coses, vol dir suficient».

Les xarxes s’emprenyen amb Rivera

Els usuaris de les xarxes han mostrat el seu recel amb la publicació. I és que l’elecció de la imatge suggerida per Rivera no ha agradat a molts dels seus seguidors, i així ho fan fet saber criticant-ho a Twitter.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris