Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les xarxes reaccionen davant l'ocultació dels 'Looney Tunes' al vaixell de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional

Twitter s'ha omplert de 'memes' i acudits amb el hashtag #FreePiolin
La Guàrdia Civil i la Policia Nacional tapa amb lones els dibuixos dels 'Looney Tunes' | Twitter @gabrielrufian

 

Aquesta setmana la Guàrdia Civil i la Policia Nacional han sigut notícia a banda dels escorcolls i les detencions realitzats a alts càrrecs de la Generalitat, i és que part dels agents s'allotgen en un vaixell de la companyia italiana Moby decorat amb dibuixos gegants dels personatges de 'Looney Tunes'. Quan es va saber, les xarxes ràpidament van reaccionar fent broma. Però el vaixell ha tornat a ser notícia aquest diumenge, 24 de setembre, ja que resulta que la Guàrdia Civil i la Policia Nacional han decidit tapar amb unes lones de grans dimensions els dibuixos del Piolín i companyia. Com a conseqüència, les xarxes han sigut ràpides i han creat el hashtag #FreePiolín fins al punt de posicionar-lo com a 'Trending Topic' i diversos 'memes' que han fet esclatar de riure els usuaris de Twitter. Fins i tot molts usuaris s'han col·locat la imatge del Piolín com a avatar als seus perfils de les xarxes socials. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris