rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Les xarxes s'encenen amb el nou pentinat de Puigdemont

El president català ha optat per un estil més curt i amb ratlla al costat
Puigdemont amb el seu nou tall de cabell. | Cedida

 

Puigdemont s'ha convertit en notícia diària des que es declarés la independència al Parlament i decidís viatjar a Bèlgica acompanyat dels consellers. Normalment el president ocupa gran part de l'actualitat per temes polítics, però aquest cop no ha estat així.

 

Les xarxes han embogit després de veure el nou look de Puigdemont, que ha optat per canviar el seu característic tall de cabell. El president apareixia ahir en la seva reunió amb la diputada d'ERC, Marta Rovira, amb un estil més curt i amb ratlla al costat.

Les xarxes, plenes de mems

 

Com no podia ser d'una altra manera, les xarxes no han trigat a omplir-se de mems relacionats amb aquest nou look del català. La majoria han optat per fer broma tant amb temes d'actualitat com amb referències a pel·lícules.

 

I és que cal recordar que el cabell de Puigdemont és un dels seus trets més característics al qual deu gran part dels seus sobrenoms i pel que molta gent sempre ha fet broma. Aquest és el primer cop des que va arribar a la presidència de la Generalitat que s'anima a canviar d'estilisme. Que n'opineu? Us agrada?