Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El periodista Arsenio Escolar ja va anunciar que aquest dilluns hi hauria dos ordres de presó

Segons el periodista, aquest va ser un dels temes de conversa durant la recepció del 12 d'octubre

 

El periodista Arsenio Escolar va publicar una piulada al seu compte de Twitter durant la Festa Nacional del 12 d'octubre, on deia que a la recepció de la festa va sentir que «les dues primeres ordres de presó seran el dilluns» i que la «tercera» era «més dubtosa». Sembla que la primera part del tuit Escolar tenia raó, ja que aquest dilluns s'han produït els dos primers decrets de presó. La jutge Carmen Lamela ha enviat a presó sense fiança als líders de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Així, el tuit també preveia una tercera detenció, tot i que no dubtava quin dia es produiria. El president de l'ANC, Jordi Sánchez, no trigava a contestar a aquest polèmic tuit i lamentava: «Així funciona la justícia a Espanya? Amb una copa a la mà es decideixen ordres de presó! Carai amb tanta democràcia i independència judicial». Els comentaris als dos tuits no trigaven a sorgir i omplien les xarxes d'opinions dividides. De moment, no s'ha confirmat que aquestes detencions es facin efectives. 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris