rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Les xarxes socials denuncien l'indignant menú que serveixen a la gent gran a una residència de Càceres

Les imatges ho demostren

 

  

Darrerament, Facebook s'ha convertit en quelcom més que una xarxa social per mostrar fotografies de les nostres vacances o per veure què fan i deixen de fer els nostres coneguts. I és que ara, en el moment que Facebook ja és un mitjà més que consolidat, aquesta xarxa ha passat a ser també una gran eina de denúncia de problemes i injustícies del segle XXI. El següent cas, de fet, n’és un clar exemple. 

 

 

Una pàgina de Facebook anomenada ‘TCAE' ha publicat: «Auxiliars d'infermeria mostren, sense embuts, l'indignant i miserable menú que rep la gent gran en una residència de Càceres. Concretament, per menjar o per sopar, reben una peça de pa petita, un puré amb grumolls i un tros de peix, també petit».

El menú: «Una mica de puré amb grumolls i un tros de peix ressec»

La publicació s'ha escampat ràpidament per les xarxes socials i, com era d'esperar, ha arribat també a twitter. De fet, un dels missatges d'aquesta xarxa denunciava el següent: «Qualitat i quantitat del menú de la Residència d'avis de Càceres. És del sopar d'ahir. Una mica de puré amb grumolls i un tros de peix ressec. Pel bé dels nostres avis esperem que les coses comencin a canviar».

 

Com es pot veure a la imatge, les condicions són realment lamentables i la mida del menjar és molt justa. El missatge ha aconseguit 183 comentaris a twitter, més de 2.000 retuits i gairebé 1.000 'likes'.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris