URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

Les xarxes socials denuncien l'indignant menú que serveixen a la gent gran a una residència de Càceres

Les imatges ho demostren

 

  

Darrerament, Facebook s'ha convertit en quelcom més que una xarxa social per mostrar fotografies de les nostres vacances o per veure què fan i deixen de fer els nostres coneguts. I és que ara, en el moment que Facebook ja és un mitjà més que consolidat, aquesta xarxa ha passat a ser també una gran eina de denúncia de problemes i injustícies del segle XXI. El següent cas, de fet, n’és un clar exemple. 

 

 

Una pàgina de Facebook anomenada ‘TCAE' ha publicat: «Auxiliars d'infermeria mostren, sense embuts, l'indignant i miserable menú que rep la gent gran en una residència de Càceres. Concretament, per menjar o per sopar, reben una peça de pa petita, un puré amb grumolls i un tros de peix, també petit».

El menú: «Una mica de puré amb grumolls i un tros de peix ressec»

La publicació s'ha escampat ràpidament per les xarxes socials i, com era d'esperar, ha arribat també a twitter. De fet, un dels missatges d'aquesta xarxa denunciava el següent: «Qualitat i quantitat del menú de la Residència d'avis de Càceres. És del sopar d'ahir. Una mica de puré amb grumolls i un tros de peix ressec. Pel bé dels nostres avis esperem que les coses comencin a canviar».

 

Com es pot veure a la imatge, les condicions són realment lamentables i la mida del menjar és molt justa. El missatge ha aconseguit 183 comentaris a twitter, més de 2.000 retuits i gairebé 1.000 'likes'.