rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Les xarxes socials esclaten davant el vestuari i actuació de tres joves contractades pel programa 'Hora Punta'

Just en veure aquesta escena, els usuaris van començar a criticar durament al programa, ja que consideraven que l'escena era «masclista»
L'escena en la qual apareixen les tres joves a 'Hora Punta'| RTVE

 

Les xarxes socials han esclatat amb molts comentaris crítics cap al programa de Javier Cárdenas a TVE, 'Hora Punta', pel que va succeir el dijous passat en un dels espais en els quals apareixia el mag Jorge Blass. En un moment de la nit, Blass es va disposar a realitzar un truc de màgia al costat dels convidats de la nit, els pilots Pablo i Fonsi Nieto. Per realitzar aquest truc, el mag va requerir l'ajuda de tres «belleses», i al moment van aparèixer tres dones al plató vestides amb una brusa blanca i unes calces també blanques. En veure aquesta escena, els usuaris de les xarxes socials van començar a criticar durament al programa, ja que consideraven que l'escena era «masclista».

 

Les tres ballarines comencen a realitzar el seu ball mentre es treuen la brusa | RTVE

 

Finalment acaben mostrant el cul davant la càmera. | RTVE

 

No obstant això, l'espai de Jorge Blass acabava de començar, i vaser al final del seu truc de màgia quan les tres dones es van treure la brusa quedant-se en un cenyit bodi de color blanc mentre realitzaven un ball mostrant el cul a la càmera. Llavors, les xarxes socials van mostrar encara més la seva indignació amb 'Hora Punta', Javier Cárdenas, Jorge Blass, i la realització de l'espai, amb comentaris com: «Percebo masclisme?», «Màgia o masclisme?» o «Fluixejant amb aquesta merda de programa». Pots veure el vídeo del moment a partir del minut 30 al web de TVE.