rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Xavier García Albiol i Jordi Turull s'enfronten a Telecinco per la qüestió catalana

També van estar presents altres personalitats catalanes com Miquel Iceta, Inés Arrimadas o Pilar Rahola
'Mad in Spain': Els polítics debaten a la taula principal del programa | Mediaset

 

 

'Mad In Spain' va tornar a Telecinco amb un dels temes més polèmics de l'actualitat. I és que Jordi González va posar sobre la taula el conflicte català, en una setmana que passarà per un dels trams decisius, ja que el Govern de Catalunya es reuneix per aprovar la llei pel referèndum de manera urgent, perquè no hi hagi temps de ser recorreguda per Espanya. El debat, sota la pregunta: Hi haurà referèndum el pròxim 1 d'octubre?, i en una taula envoltada per polítics de tots els partits de Catalunya, com Miquel Iceta, Jordi Sánchez Picanyol, Inés Arrimadas o Carles Campuzano  va deixar moments per recordar. Sens dubte, un dels grans protagonistes de la nit va ser Xavier García Albiol. El president del Partit Popular de Catalunya va protagonitzar nombrosos enfrontaments, entre ells, un amb Jordi Turull, conseller de la Presidència i portaveu de la Generalitat de Catalunya, que va connectar en directe amb el plató de Telecinco. La primera enganxada es produïa en treure el tema dels cossos de seguretat i els atemptats de Barcelona i Cambrils. «Són uns mentiders compulsius. La realitat s'ha demostrat. Vostès havien tingut informació dels serveis d'intel·ligència», deia Albiol. «M'agradaria que els teus arguments de conseller fossin una mica més polits» afegia més endavant. 

El tema de l'atac terrorista va ser el que més polèmica va generar pels comentaris que feia Xavier García Albiol contra el conseller del Parlament de Catalunya: «No es pot insinuar que els responsables hagi estat la incompetència de la policia. Els únics responsables són els terroristes Xavier. Aquest espectacle és depriment», deia Carles Campuzano, diputat del Partit Demòcrata Català, en escoltar les paraules d'Albiol. «Com es volia apuntar el tant el Govern de Catalunya, perquè veiéssim que poden ser independentistes. Es dediquen a llançar missatges demostrant que són capaços de fer-ho sols» prosseguia Albiol. Inés Arrimadas també va protagonitzar diversos enfrontaments, un d'ells, amb Jordi Turull. Després d'una intensa discussió, Inés desacreditava al conseller: «Vivint tota la vida de la política com tu...». Un comentari que no es va prendre gens bé Jordi Turull i que no va tardar a respondre. «No ofèn qui vol, ofèn qui pot. Ho pots intentar però no serà el teu cas», responia el conseller. 

 

 

Pilar Rahola i Javier Nart també van protagonitzar un dels moments més crítics de la nit. I és que van realitzar un cara a cara que va acabar a crits, havent de ser el mateix presentador del programa, qui va haver de posar fi a la conversa i seguir amb el debat.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris