rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

Xavier Gourmelon relata com van ser les últimes paraules de Lady Di

Les últimes paraules de Lady Di: «Déu meu, què ha passat?»
Lady Di, princesa de Gales, va morir en un accident de cotxe l'any 1997 | Cedida

 

Avui, dia 31 d'agost, fa 20 anys que es va produir la tràgica mort de Lady Di en un accident automobilístic a Paris. La notícia va consternar tot el món, que es va sentir com a òrfena amb la pèrdua d'una de les figures més estimades i reconegudes d'Anglaterra. La princesa de Gal·les va viure una vida complexa, i després de la seva mort, a poc a poc, van ser succeint-se tot un seguit d'informacions que revelaven aspectes íntims de la seva relació amb el príncep Carlos i els seus diversos problemes. Ara, tal com informa 'The Sun', segueix apareixent nova informació sobre els temes més controvertits i insospitats de la princesa, també sobre la «conspiració» que va posar fi a la seva vida i sobre aquests últims moments abans de morir.

De fet, sobre aquest últim punt, un bomber parisenc va relatar com van anar justament els seus últims instants i quines van ser les seves últimes paraules. Xavier Gourmelon es va personar en el lloc de l'accident, desconeixent qui era la víctima del Mercedes accidentat i va tractar de fer tot el que va poder per rescatar-la. «No la vaig reconèixer. No llegeixo la premsa rosa. Simplement la vaig veure asseguda en el terra del cotxe, amb els peus en el seient posterior i una ferida lleu, encara que visible, a l'espatlla, però d'altra banda semblava il·lesa». Quan per fi va aconseguir treure-la de l'interior del vehicle Diana va dir: «Déu meu, què ha passat?». I aquestes van ser les seves últimes paraules, ja que d'ipso facto la va fulminar una inesperada fallada cardíaca. Gourmelon va tractar de reanimar-la, encara que no va servir de res. «Per ser sincer, vaig pensar que viuria».

 

«Quan va entrar a l'ambulància estava viva», va explicar ell. D'altra banda, la versió de Gourmelon, si bé és la més famosa, no és l'única que va circular: també va gaudir de gran credibilitat el relat de Fréderic Mailliez, el metge que la va atendre en el lloc de l'accident i que va assegurar que li parlava mentre murmurava, just mentre li col·locaven la màscara d'oxigen. Si fos aquesta la versió correcta, llavors, les seves últimes paraules haurien estat: «Ai Déu meu, em fa molt mal, no puc aguantar el dolor».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris