rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

'Yo soy Bea' torna a la petita pantalla

La sèrie es va convertir en un autèntic fenomen mediàtic entre els anys 2006 i 2009
Bea i Álvaro en una imatge promocional de 'Yo soy Bea' | FormulaTV

 

Dilluns que ve, 25 de setembre, tornarà a la petita pantalla 'Yo soy Bea' al canal Divinity de Mediaset. La popular sèrie, que va tenir un gran èxit televisiu, es va emetre entre els anys 2006 i 2009, i tornarà vuit anys després d'haver acabat. 'Yo soy Bea' va aconseguir molt bones audiències i es va convertir en un autèntic fenomen mediàtic a Espanya. L'adaptació de la telenovel·la colombiana 'Yo soy Betty, la fea', gira al voltant de la vida de Beatriz Pérez Pinzón, interpretada per Ruth Núñez, una jove economista amb un físic poc agraciat, que acaba treballant al 'Bulevar 21', una revista de moda on s'enamorarà d'Álvaro Aguilar, interpretat per Alejandro Tous, el director de la publicació. Divinity fa diverses setmanes que llança pistes sobre la tornada de la sèrie, tal com assegura 'Formula TV', i just aquest dilluns la pàgina web oficial del canal va fer pública la notícia: «Torna la secretària més 'divina'!». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris