rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Yoli, exconcursant de ‘Gran hermano 15’ ha hagut de ser hospitalitzada a causa d'una meningitis

Segons la seva parella Jonathan, i pare de la seva primera filla, el seu ingrés durarà «tres o quatre dies, o els que faci falta perquè ella estigui bé»
Yoli, exconcursant de 'Gran Hermano 15', anuncia a les xarxes el seu ingrés | Instagram

 

Yoli, exconcursant de ‘Gran Hermano 15’, ha hagut de ser ingressada a l'hospital després de ser diagnosticada de meningitis. Yoli està passant per uns moments complicats a causa de la malaltia i la seva hospitalització. Ella mateixa i la seva parella Jonathan, a qui va conèixer dins del concurs, han volgut donar la notícia a tots els seus seguidors a través de diversos vídeos al perfil de ‘Instagram Stories’ de la jove.

 

Jonathan ha explicat que estava realitzant en un vídeo amb el mòbil de Yolanda «perquè la pobra està ingressada, li han diagnosticat meningitis». Tot seguit es podia veure a Yoli saludant a la càmera, visiblement feble. Segons la seva parella, i pare de la seva primera filla, el seu ingrés hospitalari durarà «tres o quatre dies, o els que faci falta perquè ella estigui bé»

 

Hores després, Yolanda també ha volgut enviar diversos missatges a tots els seus seguidors que havien mostrat la seva preocupació davant l'alarmant notícia. La jove, des del llit de l'hospital, ha volgut tranquil·litzar a tots ells, fins i tot bromejant sobre el seu estat, assegurant que ella sempre ho agafa tot, i també agraint el suport que està rebent.

 

Yoli en un dels videos en els que comentava el seu estat | Instagram

 

 
 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris