rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Zara posa a la venda un jersei extragran pràcticament igual a un disseny de Balenciaga

La marca de luxe ven la seva peça d'estil 'oversize' i de coll alt per 895 euros, però a Zara es pot comprar per només 29,95 euros
El jersei 'oversize' en color turquesa de Balenciaga per 895 euros. | balenciaga

 

Al costat de la marca Gucci, la més versionada i copiada aquest any per innombrables empreses de moda, els dissenys de Balenciaga també s'estan convertint en tota una revolució. Les 'it girls' i famoses del moment estan caient rendides davant les botes XL de la signatura de luxe que a més ja han clonat signatures 'low-cost' i espanyoles com a H&M, Zara o Mango. Recentment, un dels dissenys de Balenciaga ha tornat a convertir en tot un èxit de vendes una de les seves versions, concretament una de Zara. I és que la marca d'Inditex ha volgut versionar un jersei de punt d'estil 'oversize' de coll alt de Balenciaga, dissenyant un pràcticament igual, on l'única diferència és el color, i per descomptat el preu.

A la pàgina web oficial de la marca de luxe es pot trobar aquest jersei extragran en color turquesa o fúcsia per un preu que ascendeix als 895 euros. En canvi, Zara ofereix la mateixa peça en blau, gris clar i cru per un preu moltíssim més assequible, només 29,95 euros. No obstant això, el que està causant veritable furor és la peça de color blau, ja que actualment només estan disponibles alguns models d'una sola talla, les altres s'han esgotat.

 

El jersey de Zara per 29,95 euros. | zara

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris