rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Zara versiona diversos dissenys d'Attico i dissenya les peces de lluentons perfectes per aquest Nadal

Es tracta de models realitzats completament amb lluentons de colors formant un estampat a ratlles molt colorit

 

Els lluentons són reis indiscutibles d'aquestes festes de Nadal. Les botigues de moda s'han omplert d'infinitat de dissenys amb aquestes aplicacions i teixits que ja decoren sabates, vestits, jaquetes, entre d'altres. No parlem només de les botigues espanyoles i ‘low-cost’, sinó que grans marques de luxe com Loewe i els seus botins de lluentons platejats, Saint Laurent i la seva col·lecció per a la tardor-hivern repleta de brillants o Attico han convertit els seus dissenys en models d'inspiració.

 

Marques de la companyia Inditex i la seva competència —Pispo, H&M o Primark— han versionat molts dels seus dissenys. Pot ser que Attico és un dels menys coneguts encara que segur que a hores d'ara reconeixeríem les versions ‘low-cost’ que ha llançat Zara de dos dels seus models més exclusius totalment de lluentons multicolor formant un estampat a ratlles d'arc iris.

Les 2 versions

La marca principal d'Inditex ha dissenyat dues peces que versionen dos models d'Attico. El primer és un vestit tipus quimono amb tancament creuat de lluentons a ratlles multicolor. La versió de luxe és bastant més llarga i es pot trobar per 2.774 euros a les pàgines web de compra ‘online’. La versió barata i molt més curta està a Zara per 79,95 euros i s'ha convertit en una perfecta opció per a aquestes festes.

 

El vestit llarg de lluentons d'Attico vs. la versió de Zara | Cedida

 

La segona peça de Attico és un top de tirants també de lluentons a ratlles multicolor que actualment es troba esgotat en la plataforma ‘Farfetch’ i podria arribar a valer entorn els 500 a 1.000 euros, segons altres models similars. En aquest cas, a Zara es pot trobar una còpia una mica diferent però a un preu realment assequible, solament 22,95 euros.

 

El top de lluentons d'Attico vs. la versió de Zara | Cedida

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris