rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Zara ha versionat unes sabates de 590 euros i ja s'estan començant a esgotar

Encara es poden trobar algunes talles per un preu de 45,95 euros

 

Cada vegada més, la marca Zara d'Inditex està sorprenent i deixant sense paraules amb cadascun dels nous dissenys que va llançant tant a les botigues com a la seva pàgina web, el seu aparador principal de venda.

 

Són milions els compradors i curiosos que acudeixen a la plataforma de Zara a Internet per descobrir les noves peces o per assessorar-se a l'hora de combinar peces per crear un estilisme determinat. Encara que pot ser que no tots els clients els hi agradi les cada vegada més extravagants decisions que es prenen a l'hora de crear nous èxits de venda, sobretot en el calçat.

Recentment s'han llançat diversos models de sabata de saló amb mitjó incorporat, un fet una miqueta arriscat, encara que menys que la moda d'anar amb sabates desparedades, o els que presenten talons amb formes d'allò més estranyes.

 

Hi ha vegades que Zara presenta sabates d'estils diferents perquè representen versions d'altres dissenys de marques de luxe, com és el cas d'un dels seus últims models que, com sol passar, ja està començant a esgotar-se. Es tracta d'unes sabates tipus ballarines amb taló baix, amb una polsera al turmell a la qual va unida una tira al mig del peu.

 

A més d'aquesta forma, s'ha fet en color gris, per la qual cosa pot recordar a una sabata que es va presentar en la col·lecció tardor-hivern 2017 de la marca francesa Céline, ja que les seves característiques són pràcticament iguals, i només es diferencia pel taló i el color daurat de la versió de luxe.

 

Encara que el preu també és molt destacable: mentre que el disseny de Céline té un preu de 590 euros, els de Zara costen 45,95 euros, i ja hi ha molts a qui els han encantat, ja que ja s'han esgotat diverses talles.

 

Les sabates tipus ballarina de Zara per 45,95 euros | Zara

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris