S’enfronta a 12 anys de presó per abusar de la seva fillastra menor durant 10 anys a Tarragona

La víctima era la filla de la parella sentimental de l'acusat

Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona.
Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona. | TarragonaDigital

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà la setmana que ve un home acusat d’un delicte continuat d’abús sexual a una menor de 13 anys. Els abusos es van produir durant deu anys, entre el 2007 i el 2017, al municipi de la Canonja.

Segons l’escrit del fiscal, l’acusat va mantenir una relació sentimental amb una dona, i residien junts al mateix domicili juntament amb el seu fill comú i amb una filla anterior de la dona que era menor d’edat. El processat, «amb ànim libidinós», i sense que consti que utilitzés la força o la violència, abusava de la filla menor. Els abusos van ser constants i continuats, en els moments en què la mare de la nena no era a casa.

L'acusat va continuar abusant de la menor després de la ruptura

Un cop l’home i la dona es van separar, l’acusat va continuar abusant sexualment de la nena aprofitant les visites de la menor. Per tot, el fiscal demana 12 anys de presó per l’acusat per un delicte continuat d’abús sexual a una menor.

Jutgen cinc persones per tràfic de drogues a Reus

Durant la pròxima setmana a l'Audiència de Tarragona se celebraran altres judicis relacionats amb delictes contra la salut pública. El dilluns començarà un judici a cinc persones acusades d'un delicte contra la salut pública per substàncies que causen greu dany a la salut, a més d'un delicte de pertinença a grup criminal. A un dels processats també se l'acusa d'un delicte de tinença il·lícita d'arma prohibida

Els fets van tenir lloc a Reus el 2012 quan, arran d'un dispositiu de prevenció de consum, tràfic i possessió de substàncies tòxiques dut a terme pels Mossos d'Esquadra, es va descobrir que els acusats es dedicaven a la distribució a terceres persones de cocaïna, haixix i marihuana. Durant el registre, els Mossos van trobar una defensa elèctrica. Per tot, el fiscal demana 8 anys de presó per un dels acusats i 6 anys de presó per als altres. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari