Més de 120 persones desallotjades per un incendi a Benicàssim

La principal hipòtesi apunta cap a un curtcircuit en una habitació

Incendi Manises
Imatge d'arxiu d'un incendi  | Consorci de Bombers de València

Més de 120 persones han hagut de ser desallotjades d'un edifici en Benicàssim, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), després de què s'originara un incendi en la sexta planta d'un dels blocs d'apartaments Miami Beach, la vesprada d'este diumenge. 

L'incendi es va iniciar mentres les dos persones —l'inquilí i el seu acompanyant— dormien, tot i que no hi ha hagut que lamentar danys personals, segons ha avançat 'Mediterráneo'. Els dos es van despertar a causa del fum provocat per l'incendi i van poder eixir de la casa, que va quedar totalment calcinada. La principal hipòtesi que es baralla és que el foc s'iniciara a causa d'un curtcircuit en alguna de les habitacions.

Abans de deixar la casa, l'inquilí va intentar apagar el foc, tot i que no ho va conseguir. El que sí que va poder fer va ser traure la bombona de gas butà de l'habitatge per a evitar mals majors. La majoria dels veïns van deixar les seues cases en vore tant fum.

Un poc més tard de les onze de la nit, els bombers ja havien extingit el foc, encara que ni els veïns de la casa afectada ni els dels apartaments del voltant van poder entrar en les seues cases, per precaució. L'equip de bombers que va acudir al lloc portava camions amb escala per si havien de rescatar a algun veí atrapat, tot i que no va ser necessari. També hi van acudir agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil.

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i el regidor de Seguretat, Domingo Lorenzo s'arrimaren al bloc d'apartaments situat en la zona d'Eurosol, prop de la platja Heliòpolis, per a donar suport a les persones afectades. El complex es trobava ple donat el bon temps i ser cap de setmana. 

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari