Un total de 15 quilòmetres de cues a l'A-2 per un accident

Les retencions es produeixen a l'altura de Sant Joan Despí i es prolonguen entre els punts quilomètrics 608,00 i 593,00

Imatge d'unes retencions a l'AP-7
Imatge d'unes retencions a l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

L'A-2 presenta, al punt de les vuit del matí, un total de 15 quilòmetres de retencions a causa d'un accident matinal. Les retencions, així mateix, es produeixen a l'altura de Sant Joan Despí i es prolonguen entre els punts quilomètrics 608,00 i 593,00. 

Cal destacar, en aquest sentit, que l'accident en qüestió es registra des del punt de la una de la matinada i els serveis viaris encara no han pogut resoldre la problemàtica

 

Un accident de matinada, la causa de les cues

És el que més crida l'atenció de tot plegat. L'accident s'ha registrat, segons Trànsit, al punt de les 01:37 hores de la matinada d'aquest dijous, 11 d'octubre, tot i que els serveis d'emergència encara treballen al punt quilomètric per mirar de resoldre el problema.  

Les conseqüències viaries de l'accident, d'altra banda, s'han agreujat a primera hora d'aquest matí fins el punt que la via presenta, des de les vuit, un total de 15 quilòmetres de retencions. Són molts, en aquest sentit, els qui es fan ressò de la dimensió d'aquestes retencions, ja que no són les úniques que es produeixen a hores d'ara als punts d'accés a Barcelona. I és que la B-23 i la C-16 també registren evidents problemes de circulació.              


Comentaris

envia el comentari