L'A-2, tallada completament per un accident múltiple a Caldes de Malavella

Es fan desviaments per la C-63 i GI-555

L'accident ha tingut lloc a l'altura de Caldes de Malavella
L'accident ha tingut lloc a l'altura de Caldes de Malavella | cedida

L'A-2 ha quedat completament tallada per un accident a Caldes de Malavella motiu pel qual es fan desviaments per la C-63 i GI-555. També cal esmentar, en aquesta mateixa línia, que les retencions ja s'eleven als 4 quilòmetres entre els punts 698 i 702. 

El sinistre, que s'ha produït en direcció Barcelona i que obstaculitza de manera evident l'A-2 en una hora de màxima afectació viària, ha tingut lloc al punt de les 13:15 hores d'aquest mateix migdia.          

Un accident múltiple talla completament l'A-2

Segons esmenta Trànsit, en aquest sentit, es tracta d'un accident amb diversos vehicles implicats i, per la qual cosa, els equips d'emergències han hagut de personar-se fins el punt de l'encontre per tallar la carretera. 

Finalment, també cal destacar que els desviaments resten una fluïdesa notable al trànsit en aquesta zona de l'A-2 i les retencions poden anar en ascendència. La circulació, així mateix, és qualificada per Trànsit com a «densa». 

No és el primer problema que pateix avui l'A-2, ja que aquest matí ja s'ha viscut un accident a Granyanella, a la comarca de la Segarra.                           


Comentaris

envia el comentari