rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Unes 2.000 persones assisteixen al funeral de la professora morta a la Costa d'Ivori

Durant la cerimònia s'ha fet una col·lecta destinada a l'ONG Harambee que impulsa projectes de solidaritat a Àfrica
Unes 2.000 persones assisteixen al funeral de la professora morta a la Costa d'Ivori | Opus Dei

 

Unes 2.000 persones han assistit aquest dijous a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona amb l'objectiu d'estar presents en el funeral de Teresa Cardona, la professora morta el 22 de juny en un accident de tràfic a la Costa d'Ivori quan viatjava amb un grup d'alumnes a participar en un projecte solidari.

 

La missa funeral ha estat presidida per Manuel Cardona, el germà sacerdot de la docent, acompanyat del Vicari de l'Opus Dei per a Catalunya, Ignasi Font; el rector de la basílica de Santa Maria del Mar, Salvador Pié Ninot, i altres 29 sacerdots, ha informat l'Opus Dei en un comunicat.

 

S'ha fet una col·lecta destinada a una ONG

Altres assistents a la missa funeral han estat el conseller d'Educació de la Generalitat, Josep Bargalló; el director general de col·legis de Foment, Joan Curcó; la directora del col·legi Canigó, Marga Acín, del qual va ser sotsdirectora Teresa Cardona, i la directora del Col·legi Major Bonaigua, Sonia Sánchez.

 

També han acudit les voluntàries que participaven del projecte en el moment de l'accident, i durant la cerimònia s'ha fet una col·lecta destinada a l'ONG Harambee, que impulsa projectes de solidaritat a Àfrica, especialment en el desenvolupament de la dona.

 

Durant l'homilia de la missa, Font ha destacat que Teresa Cardona ha mostrat en la seva vida «una disponibilitat total per dedicar-se plenament a portar el missatge de Crist a altres homes i dones». També ha compartit amb els assistents el que molts afins de la professora li han dit en aquests dies sobre com era: «Era intensa, molt intensa».

 

Condol del Papa

El secretari d'Estat del Vaticà, el cardenal Pietro Parolin, ha trasllat el condol del Papa a la família de la morta i als membres de la comunitat educativa i «eleva un fervent sufragi pel seu etern descans».  En el missatge transmès a la família també «demana per intercessió de San Josemaría Escrivá la ràpida recuperació de totes les persones que estan ferides».

 

També et pot interessar...

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris