Entrada d'una oficina d'ocupació

Els 262 llocs de feina que Correus ofereix a Catalunya, província a província

Són un total de 1.600 places a tot Espanya

Correus busca reforços per als pròxims mesos i, tal com us explicàvem fa uns dies, busca incorporar 1.600 treballadors a les seves files. Però, en quin províncies es busquen més llocs de treball? Avui desglossem quants treballadors busquen incorporar en cada part del territori espanyol.

Els llocs de treball es concentren a la Comunitat de Madrid (375) i la província de Barcelona (134). A Sevilla es necessiten 71 incorporacions, un nombre similar al de València, amb 68. En els quatre casos, hi ha ofertes per ser repartidor a peu i motoritzat o agent de classificació. També s'ofereix aquesta varietat de llocs a Alacant (60), la Corunya (57), Las Palmas (55), Màlaga (47) i València (40).

En un volum similar a aquesta xifra, cal destacar els 53 llocs de Girona, els 48 llocs de Tarragona, els 45 de Cadis, els 43 de la Regió de Múrcia o els 36 de Tenerife; els 38 d'Àlaba o els 30 a Badajoz. A Lleida, cal ocupar 27 places. Les característiques d'aquests llocs i els que s'ofereixen a la resta d'Espanya es poden trobar clicant aquí.