Un accident provoca cues de fins a 3km a la C-17 a Tagamanent

La carretera s’ha vist afectada per un accident en sentit sud

La via registra cues de fins a tres quilòmetres en sentit sud | cedida

A pocs minuts de les 09.00 hores d’aquest dijous 14 d’abril, un accident amb un vehicle implicat a la C-17 a l’altura de Tagamanent està provocant a hores d’ara fins a tres quilòmetres de retencions. El tram afectat és el de sentit sud i afecta des de Tagamanent a Figaró Montmany.  

Un Rodalies va atropellar una persona al Vallès Oriental | Cedida

 

Fa unes setmanes un tren de la línia R11 de Rodalies de Catalunya va atropellar una persona. Segons sembla, l'atropellament va tenir lloc a l'estació de Gualba, a la comarca del Vallès Oriental, cap a dos quarts de deu de la nit del passat 14 de gener, i va obligar a tallar la circulació de combois en aquest punt de la xarxa de ferrocarrils. Segons Protecció Civil, fins al lloc dels es van desplaçar equips d'emergències.

A més a més, des del compte de Twitter de la línia R2 Nord de Rodalies de Catalunya van informar que la circulació entre Sant Celoni i Riells Viabrera s'interrompia com a conseqüència de l'atropellament d'una persona i també van alertar que les afectacions podien superar els 45 minuts tant a l'R11 com a l'R2 Nord.

Rodalies va informar, al voltant de les 21.30 hores, que el tren Barcelona Sants 19.47 amb destinació Figueres 21.53 estava aturat entre Gualba i Riells-Viabrea-Breda a causa de l'atropellament d'una persona. Cal destacar que segons van indicar alguns testimonis del succés a CatalunyaDiari.cat, el tren podria haver estat circulant a una velocitat superior a la permesa en aquest punt.


Comentaris

envia el comentari