L'AP-7 entre Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès registra 7 quilòmetres de retencions

Es produeixen en sentit Girona

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | DGT

L'AP-7 a entre Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès registra 7 quilòmetres de retencions en sentit Girona. En aquests moments la incidència continua oberta. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit a 'CatalunyaDiari.cat', es tracta simplement d'un tema de circulació. Per tant, no hi ha hagut cap accident ni ha tingut lloc cap avaria. De moment no hi ha cap previsió sobre el futur immediat de la retenció. 

La retenció afecta el sentit Nord cap a Barcelona, i més concretament el tram que va des del punt quilomètric 147 al 150. La circulació en aquests moments és lenta, i es produeixen parades esporàdiques. Les retencions s’han començat a registrar pocs minuts després de les 8 del matí, i a hores d’ara encara no hi ha novetats i el tràfic segueix sent irregular.

Un carril tallat a l'AP-7 a Barberà del Vallès provoca 12 quilòmetres de retencions

El passat 31 de maig un vehicle avariat va obligar a tallar un carril de la mateixa AP-7, aquest cop a Barberà del Vallès i en sentit Girona. Com a conseqüència del succés, es van arribar a registrar fins a 12 quilòmetres de retencions.

El vehicle avariat enmig de la via –que sol estar força concorreguda– va ser el culpable de les grans retencions, i va provocar que la cua s’allargués fins al Papiol, on s’iniciava la retenció en sentit Girona.

Un accident a l'autopista AP-7 obliga a tallar un carril i provoca retencions a Santa Perpètua de Mogoda

També el dia 31 de maig es va produir un altre accident en la mateixa autopista AP-7 que va complicar el pas de la resta de vehicles per la via. En concret, segons el que va indicar el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre va tenir lloc a l'altura del municipi de Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental, i va obligar a tallar un carril en direcció sud durant una llarga estona, provocant les consegüents retencions.

Com a conseqüència d'això, es van produir un total de tres quilòmetres de retencions a la via, tot i que el carril finalment es va poder reobrir al voltant de les 09.35 hores.


Comentaris

envia el comentari